Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Rosyjscy? Nie bardzo wiem o czym mówisz? Z Chorwatami przecież gramy. Oglądałem mecz z Francją i z Norwegią ale buczenia kibiców nie słyszałem. Może to Twój wysłużony flatron przywieziony z Polski buczy bo coś się w nim wzbudza zwłaszcza jeżeli operator pokazuje jasne tło jak np. biało czerwone koszulki. Jeżeli Rosjanie zachowują się kulturalnie to mogę z nimi wódkę pić po meczu. A dlaczego pytasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
np. olimpijskiej. Nie doczytałem. Yyy... wiesz co akurat Soczi nie oglądałem nie znam newsów. a stało się coś? Podobno na prochach rosjanie polecieli ale to tylko plotki. Nie interesowałem się. Jeżeli to prawda to nie zasługują no chyba że karani byli łagrami za porażke to musiał bym przemyśleć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
Rosyjscy? Nie bardzo wiem o czym mówisz? Z Chorwatami przecież gramy. Oglądałem mecz z Francją i z Norwegią ale buczenia kibiców nie słyszałem. Może to Twój wysłużony flatron przywieziony z Polski buczy bo coś się w nim wzbudza zwłaszcza jeżeli operator pokazuje jasne tło jak np. biało czerwone koszulki. Jeżeli Rosjanie zachowują się kulturalnie to mogę z nimi wódkę pić po meczu. A dlaczego pytasz?

Nie nagrywamy tutaj usterki S.P elektryku
Buczenia nie slyszales to co to bylo zwarcie?
Ogladaj dzisiaj a uslyszysz...(mega buczenie gwarantuje)
Tylko ,,patrz oczami szeroko zamknietymi,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
Dzisiaj kładę się wcześniej. Napisz mi jaki był wynik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ela kowal
(elakowal)
Nowicjusz
To prawda, zabierajcie swoje puszki do domu polskie moczymordy!! Tez laze duzo i widze i wstydze sie za naszych pijakow.Pelno puszek po polskim piwie na Kalwoii, na Kolsås, nad rzeka, w Lier w lesie. I jeszcze jedno -slowo "kurwa" to znak rozpoznawczy dla Norwegow ze slychac Polakow, nie Lotyszow nie Rosjan ale Polakow. jak bym mogla to bym lala po "ryju".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
elakowal napisał:
To prawda, zabierajcie swoje puszki do domu polskie moczymordy!! Tez laze duzo i widze i wstydze sie za naszych pijakow.Pelno puszek po polskim piwie na Kalwoii, na Kolsås, nad rzeka, w Lier w lesie. I jeszcze jedno -slowo \"kurwa\" to znak rozpoznawczy dla Norwegow ze slychac Polakow, nie Lotyszow nie Rosjan ale Polakow. jak bym mogla to bym lala po \"ryju\".
"kurwa" litwini też używają. Mało tego! Przedstawiają się "I am from Poland"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
elakowal napisał:
To prawda, zabierajcie swoje puszki do domu polskie moczymordy!! Tez laze duzo i widze i wstydze sie za naszych pijakow.Pelno puszek po polskim piwie na Kalwoii, na Kolsås, nad rzeka, w Lier w lesie. I jeszcze jedno -slowo \"kurwa\" to znak rozpoznawczy dla Norwegow ze slychac Polakow, nie Lotyszow nie Rosjan ale Polakow. jak bym mogla to bym lala po \"ryju\".

oj tam nie każdy wędkarz jest "moczymordą" ale widziałem co potrafią "pseudo wędkarze" po sobie zostawić....po prostu żal... i nie chodzi tu tylko o puszki po piwie ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
elakowal napisał:
To prawda, zabierajcie swoje puszki do domu polskie moczymordy!! Tez laze duzo i widze i wstydze sie za naszych pijakow.Pelno puszek po polskim piwie na Kalwoii, na Kolsås, nad rzeka, w Lier w lesie. I jeszcze jedno -slowo \\\"kurwa\\\" to znak rozpoznawczy dla Norwegow ze slychac Polakow, nie Lotyszow nie Rosjan ale Polakow. jak bym mogla to bym lala po \\\"ryju\\\".
\"kurwa\" litwini też używają. Mało tego! Przedstawiają się \"I am from Poland\"

tak jest..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
Dodam jeszcze ze temat (bulwersujacy)o ktorym pisze znajduje sie na Fiskersiden Forum i nosi tytul Idiotiske fiskere i wynika z niego ze norwedzy doskonale potrafia rozpoznac narodowosc tych smieciarzy,butelkarzy !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(Krzysztof1978)
Wiking
Popieram. Nie raz widziałem polskie puszki nawet wysoko w górach. Jak widać buractwo z Polski dociera wszędzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok